Akuttundervisning

Warzawa 30.11.2019

Kurspakke: EKG og blodgass med ANSA Warzawa (Obs! Kurset strekker seg over to dager)

Stengt påmelding
Pris per person: 600,-

Praktisk informasjon

  • Når: 30.11.19 Kl. 09.30-13.30 og 01.12.19 09.30-13.30
  • Hvor: Grucy Hall, Williama Heerleina Lindleya 4
  • Adr.: Williama Heerleina Lindleya, 02-014 Warszawa, Polska
  • Kun for medlemmer av ANSA
  • ANSA-pris: 600,- per person

Hva lærer du?

  • Systematisk EKG-tolkning
  • Arytmier og ledningsforstyrrelser
  • Iskemi og infarkt
  • Oksygenering og ventilasjon
  • Systematisk tolkning av blodgass

Kurspakke: EKG- og blodgasstolkning for medlemmer av ANSA

Dette er et kurstilbud i samarbeid med ANSA Polen og kun åpent for medlemmer av ANSA til vår rabatterte ANSA-pris.

Ved å kjøpe kurspakke sparer du 100 kr i forhold til ANSA-pris og 280 kr i forhold til ordinærpris.

Blodgasskurs 30.11.19 kl. 09.30-14.30

Vårt kurs i grunnleggende blodgasstolkning har som mål at du skal kunne vurdere pasientens oksygeneringsstatus, gjenkjenne de vanligste syre-baseforstyrrelsene, og gjøre deg noen tanker om hva disse kan skyldes. Kurset varer i 4 timer og består av både teori og tolkningsøvelser.

Kursprisen inkluderer et huskekort trykket på solid plast i lommeformat samt et oppgavehefte som utleveres på kursdagen. Alle deltakere får kursbevis ved fullført kurs.

Husk at påmelding er bindende, se forøvrig våre betingelser. Hver oppmerksom på at det i forbindelse med påmelding til dette kurset må opprettes en egen profil i vår nettportal for hver deltaker.

EKG-kurs 01.12.19 kl. 09.30-14.30

Vårt populære kurs i grunnleggende EKG-tolkning har som mål at du skal kunne gjenkjenne et normalt EKG samt de vanligste patologiske EKG-forandringene. Kurset varer i 4 timer og består av både teori og tolkningsøvelser. I løpet av kurset presenterer vi en metode for systematisk tilnærming til alle EKG.

Kurset passer for deg som ønsker å bli tryggere på EKG-tolkning, eller friske opp tidligere kunnskaper! For studenter er det et supplement til ordinær undervisning. I forbindelse med kurset har vi laget et eget kompendium i EKG-tolkning, samt et lite huskekort i lommeformat med oversikt over systematisk tilnærming til et EKG. Kompendiet er fritt tilgjengelig digitalt og kan leses ved å klikke her (åpnes i nytt vindu).

Kursprisen inkluderer trykket utgave av kompendiet, samt et huskekort trykket på solid plast i lommeformat som utleveres på kursdagen. Alle deltakere får kursbevis ved fullført kurs.


Instruktør