Akuttundervisning

Profesjonelle instruktører og god kjennskap til kundens behov gir 100% fornøyde kunder

Anne-Kristin S. Hansen, HMSK-leder Boreal

Boreal brukte Akuttundervisning i gjennomføringen av førstehjelpskurs for ansatte ved konsernkontoret. Kurset var godt bygd opp og deltagerne var fornøyd med både innhold og kursholders formidling.

Kjell Espen Jahr, MAN Truck & Bus Norge AS

Vi valgte Akuttundervisning som leverandør av hjertestartere med kurs til alle våre avdelinger på bakgrunn av pris kombinert med kvalitet og kurstilbud. Allerede i sommer fikk jeg erfare viktigheten av fersk førstehjelpskunnskap, da en av våre ansatte og undertegnede var involvert i en ulykke på MC. Jeg vil si tusen takk for et bra og viktig kurs, jeg hadde ikke håndtert ulykken på samme måte uten.

Thomas Johannessen, Brobekk Ambulansestasjon

Akuttundervisning hadde EKG-kurs hos oss sommeren 2016. Foreleser klarer å gjøre EKG både interessant og forståelig med gode illustrasjoner og levende fremføring. Kurset ble godt tilpasset vårt nivå. Anbefaler alle som er interessert i EKG å ta dette kurset.

Simen Johnsen, Hedmark Tannlegeforening

Akuttundervisning holdt akuttmedisinkurs for over 60 av våre medlemmer. Det ble gjennomført på en effektiv, proff og klargjørende måte slik at budskapet nådde en bred målgruppe. Jeg kan på det sterkeste anbefale Akuttundervisning som kursarrangør for både tannleger og annet helsepersonell.